Астролог Надія Кологривова розповіла, як розвиватиметься ситуація із COVID-19 в Україні та світі.

Про це вона заявила у коментарі «Вголосу».

«Масових жертв від коронавірусу в Україні я не бачу, але сам вірус мутує і ми зіткнемось із новим штамом. Я розумію, що кажу непопулярні речі, але з COVID-19 все не так погано, як описувалось раніше. Переважна більшість населення Землі просто перехворіє і все, часто безсимптомно. Зрозуміло, що треба себе берегти і дотримуватись правил карантину, але все не так погано. Звичайно, що буде здійснюватись більше контролю за пересуванням людей, але це також буде робитись із інших причин, в тому числі й задля боротьби з тероризмом. Навіть попри наші проблеми із медициною, я не бачу високої смертності від коронавірусу по Україні», - пояснила Надія Кологривова.

«До слова кажучи, медична підтримка і взагалі рівень медицини у нас буде зростати. В Україні також покращиться робота фармацевтичної галузі», - додала астролог.

«А що стосується нашої економіки, то як би наші ЗМІ не говорили, що економіка України піде на дно, все не зовсім так. Звісно ж, у малого та середнього бізнесу ситуація буде погіршуватись до кінця цього року, але залучення кредитів і траншів буде посилюватись. 2020-й рік ще буде важким, але наступний буде набагато кращим. Наша економіка не обвалиться, як багато хто передбачав, навпаки вона буде підсилена. А малий і середній бізнес переживе лише послаблення. Тобто, на цю зиму люди не залишаться зовсім без грошей, але зароблятимуть суттєво менше. Тому стає можливим введення ситуативного карантину», - підсумувала вона.

Більше читайте тут: Війна, пандемія і рейтинги Зеленського: що буде з Україною?

ІА "Вголос": НОВИНИ