Російські війська продовжують вже 7-й день атакувати Харків. Попори обстріли по цивільному населенню місто успішно обороняється. Понад те, станом на ранок 2 березня відомо, що після боїв цієї ночі не загинув жоден український захисник.

Про це "Суспільне" повідомляє з посиланням на Нацполіцію.

Цієї ночі бої точились безпосередньо біля військового госпіталю. Українські захисники дали відсіч окупантами та зазнали при цьому жодних втрат - повідомляє очільник обласної поліції Володимир Тимошко, призначений на посаду у перший день повномасштабного вторгнення РФ в Україну. 

За словами очільника Нацполіції області, ситуація Харкові цілком контрольована, українські захисники міцно тримають місто. Після боїв біля госпіталю керівництво оборони міста посилило охорону цього об'єкту. Адже, як відомо, рашисти не зупиняються перед насиланням як стосовно беззахисних мирних мешканців, так і поранених українських воїнів. 

Речники СБУ та СБ Харкова у коментарі Суспільному не підтвердили інформацію про нібито висадку російського десанту в місті, про який раніше повідомляли у Верховній Раді України. 

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", під час варварського обстрілу російськими військами будівлі Харківської ОДА загинули семеро мирних мешканців міста.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ