Дії за стандартами: спочатку криє артилерія, потім зо 5 десятків танків, далі – десант. Так атакують Лиман.

Росія кидає на штурм Луганської і Донецької областей нові потужні сили. Як стверджують експерти зараз там діють найкращі військові кадри країни-агресора.

Про це у спецетері телеканалу НТА розповідав радник командувача Національної гвардії України Андрій Антонищак, який зараз перебуває на передовій. 

“Учорашньому штурму Лимана передував двогодинний просто шалений шквал артилерії. Після цього ворог змінив тактику і пішов у наступ танками – десь 40-50 одиниць, а після цього пішли десантники. Тобто проти нас зараз діють вмотивовані, на жаль, кадрові найкращі російські війська із Забайкальського воєнного округу. Вони зараз тут”, – говорить Антонищак.

З кількох джерел підтвердили вихід ворога на Бахмутку. Відповідно, як стверджує Антонищак це фактично перерізає сполучення Бахмут-Лисичанськ-Сіверськ. Також відомо, що ворог захопив Світлодарськ..

“У нас нема іншого варіанту, як триматися зубами за свою землю. Ми розуміємо, що держава робить усе можливе, держава вже на межі із постачанням зброї”, – також наголосив Андрій Антонищак.

Дивіться етер телеканалу НТА у мережі ютуб:

Ми писали раніше:

ІА "Вголос": НОВИНИ