З Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції звільнили працівника Віталія Манасяна через декілька годин після скандалу в столичному ресторані.

 Інцидент стався сьогодні, 21 квітня. Вранці в неділю голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців, бізнесмен Максим Шкіль написав у Facebook про скандал з Манасяном, який стався з ним у київському винному ресторані «Гудвайн». Бізнесмен повідомив, що заздалегідь замовив собі стіл, а коли прийшов у ресторан, то йому повідомили, що за ним сидить інший чоловік.

За словами Максима Шкіля, коли чоловікові, який виявився оперативником Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Віталієм Манасяном, повідомили про те, що стіл зарезервований, він почав ображати працівників закладу. Також чоловік погрожував Шкілю, але згодом пішов.

У Нацполіції підтвердили журналістам, що це дійсно був їхній співробітник. Працівники відомства вивчили допис у соцмережах, поспілкувалися з адміністрацією закладу та свідками, після чого погодили з головою Нацполіції Іваном Вигівським звільнення оперуповноваженого.

Керівник Департаменту стратегічних розслідувань Андрій Рубель зазначив, що співробітникам, які ганебною поведінкою паплюжать честь та високе звання офіцера, порушують етичні правила поведінки – не місце в поліції.

ІА "Вголос": НОВИНИ