Не час розслаблятися, бо легше від того нікому не стане. Військовий експерт розповідає та аналізує сучасний стан справ в Україні.

«Те, що говорять московити – жодному слову вірити не можна. Якщо «він» говорить, що «вони» звідти ідуть – це означає, вони перегруповуються. Це не означає, що вони відмовилися від ідеї наступу на столицю України», - заявляє Руслан Кошулинський

Очевидно, що ця війна на довго і наскільки швидкою буде перемога України у студії телеканалу НТА розповідає військовий експерт, голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

«Як і в будь-якій справі і в цій війні перемагає витриваліший. В кого більше сили, сили духу, перш за все, сили бажання перемогти, сили зброї, сили партнерів-союзників, сили грошей, сили знань. Чи в нас буде стільки сили? – так буде», - чітко констатує свободівець.

До знищення України московія готувалася дуже давно, не до захоплення частини, а, саме, до знищення. Маючи засоби й зброю для війни з Україною, легко все не буде. Але впевненість і цілеспрямованість української армії створює паніку у «них».

«У них дуже багато зброї, але у нас дуже багато бажання перемогти», - авторськими крилатими фразами продовжує розмову військовий експерт.

Розраховувати на припинення вогню не варто. Можливо, зменшиться інтенсивність, але війна не зупиниться. Загострення на південно-східних фронтах, є очевидним:

«Просто так, вони не відійдуть. З 2014-го року москалі мріють про воду в Крим», - підмітив пан Руслан.

За роки окупації ніколи не зупинялася також інформаційна атака на Україну, особливо східних районів. Однак, українські люди, які мешкають в тих районах, все одно залишаються українськими.

Аналізуючи дії окупанта на основі інтерактивної карти наступів та захоплень, яку подає британська розвідка, військовий експерт у студії пояснює:

Основні напрямки захоплення, куди заходили московські окупанти, вони захоплювали енергосистему України, і, як правило, коли заходять на територію, вони хочуть оточити ГРП. (ГРП – газо-розподільний пункт, авт.). А ще відрізання України від моря. Щоби не дати можливості заробити нам гроші – це відрізання нас від моря», - аналізує Кошулинський.

Щодо членства чи кандидатства у ЄС мова Кошулинського була чіткою і зрозумілою:

«З такою країною, яка перемогла величезного монстра захочуть всі дружити».

 

Читайте на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ