Солдати російської окупаційної армії та бойовики ОРДО влаштували перестрілку в Маріуполі, загарбники не могли поділити награбоване. Також російські мародери полізли грабувати оселі маріупольців і напорошился на міни, що лишилися з часів оборони міста.

Внаслідок обстрілів двоє мародерів самоліквідувалися, ще двоє – у тяжкому стані.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. 

За його даними, напередодні, 7 липня, у Лівобережному районі російські окупанти та бойовики ОРДО не змогли поділити награбоване – і взялися вирішувати «суперечку» за допомогою вогнепальної зброї.

Ввечері в неділю приватному секторі – знову стрілянина між росіянами та «деенерівцями». Цього разу не поділили награбоване. За попередньою інформацією, один росіянин легкопоранений та за це п’ять «деенерівців» заарештовано. Сподіваємося на швидку розправу російського військового недоправосуддя", – зазначив Андрющенко.

Натомість у Приморському районі міста інші окупанти намагалися пограбувати житловий будинок – і напоролися на міни, що лишилися з часів оборони Маріуполя. 

«У неділю в 19:07 в будинку №2 квартал Азов’я Приморського району пролунало три вибухи. Мінус два російських буряти-підрядники і ще двоє в важкому стані. Влізли мародерити – нарвалися на міни з часів оборони Маріуполя. Не шкода від слова зовсім. Маріуполь мститься», – наголосив Андрющенко. 

При цьому у місті на вулицях лежать рештки тіл вбитих Росією маріупольців.
«Термінова ексгумація принесла несподівані результати.  Через порушення могил частини тіл людей розтягали звірі по вулицях. Така картина знов стає типовою», – повідомив радник міського голови.

Нагадаємо, українські війська завдали чергового удару по Антонівському мосту в Херсонській області, є пошкодження полотна.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ