Мешканців під'їзду довелося евакуювати. На місці події чергували рятувальники, багато поліції та медики, бійці поліцейського спецпризначенця. Вони звільнили заручників.

За попередньою інформацією ЗМІ, він був під наркотиками. Військового-дебошира вже знешкодив та затримав спецназ.

Про це повідомляє місцеве видання Думська. В місті провели спецоперацію зі звільнення двох заручників. Як передає кореспондент видання з місця події, чоловік у стані наркотичного сп'яніння захопив жінку з 13-річною дитиною. При цьому нападник, за деякими даними, був озброєним.

Подія трапилася у квартирі п'ятиповерхівки на вулиці Івана та Юрія Лип. Мешканців під'їзду довелося евакуювати. На місці події чергували рятувальники, багато поліції та медики, бійці поліцейського спецпризначенця. Вони звільнили заручників.

Представники військової служби правопорядку опосередковано підтвердили участь в інциденті військового. Крім того були розкладені ноші, однак, за твердженням лікарів, це була лише пересторога. На щастя, медична допомога не знадобилася нікому.

О 15:40 нападника вивели з будівлі. Його посадили в карету швидкої допомоги та відвезли, передає кореспондент «Думської».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ