Військовий з Миколаєва Львівської області, історик та заступник голови Стрийської районної ради Михайло Галущак отримав «Хрест хоробрих» від Головнокомандувача Валерія Залужного.

Про це Галущак написав у соцмережах.

Довідково: Нагрудним знаком «Хрест хоробрих» нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України за героїчний вчинок, пов'язаний з ризиком для життя (здоров'я) під час участі у бойових діях об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операціях з підтримання миру та безпеки, ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф, інших надзвичайних ситуацій.

Нагрудним знаком можуть нагороджуватися повторно, при чому загальна кількість нагороджень не має перевищувати трьох разів. У разі повторного нагородження особі вручається металеве зображення із бронзи «Гілка дубового листя», яке розміщується на стрічці нагрудного знака.

Нагадаємо, секретаря Львівської міської ради, старшого лейтенанта Збройних сил України Маркіяна Лопачака, який виконує завдання на сході України у складі 45-ої бригади, нагородили орденом Данила Галицького.

ІА "Вголос": НОВИНИ