У нас при владі чужинці, які навмисне нищать національне виробництво. Вони ж хочуть, щоб національних виробників, підприємців середнього класу просто не було.

Про це «Вголосу» розповів економіст Олег Соскін.

«А місцеву владу, яка захищає дрібних виробників, пресують, бо влада обслуговує мародерський транснаціональний капітал. А є ще й свої українські мільярдери», - зазначив він.

І додав: «Ну бо як можна було завозити 12 мільйонів масок та інші медичні речі з Китаю, який породив коронавірус, та ще й продавати по «епіцентрах», які належать мільярдеру Герезі? Українці що, маски пошити не зможуть? Та в нас найкраща була швейна галузь – ми могли все необхідне в Україні виготовляти, всі можливості для цього є».

Налагодити швейне виробництво, за словами Соскіна, можна - і все це могли б виробляти національні виробники у Житомирі, Черкасах, Полтаві, Львові та інших містах України, а не завозити з Китаю.  При цьому ціна була б у рази менша.

«І продавати це все можна було у мережах маленьких магазинчиків, а не у гіпермаркетах. Але це все просто продуманий геноцид проти української нації – влада домовилася з бандюками-мільярдерами – рука руку миє», - резюмував він.

Більше читайте тут: «Ціни космічні, а люди без грошей»: куди поділись українські продукти?».

ІА "Вголос": НОВИНИ