Чинна влада Львова на чолі з міським головою не зацікавлена у проведенні підземних робіт, бо їх неможливо гарно презентувати людям.

Про це в ефірі проєкту “Народне толк-шоу” на телеканалі NTA заявив ексдепутат Львівської міської ради Ігор Телішевський.  
«Давайте будемо відвертими, що чинна влада Львова, діючи мер, не зацікавлені проводити підземні роботи, ремонтувати колектори, бо їх людям не покажеш. Набагато легше витратити 50 мільйонів гривень на якусь вулицю, її гарно відремонтувати, показати людям і гарно презентувати. А колектор ти ж не зможеш презентувати!», – наголосив Телішевський.
Колишній депутат додав, що у Львові вже 10 років говорять про те, які колектори необхідно змінити та де треба провести ремонтні роботи, але за цей час у місті з’явилися хіба що нові проблемні місця.
«Тому потрібно чітко розуміти, що кілька наступних років треба виділити гроші і відремонтувати хоч якісь колектори», – прокоментував ексдепутат ЛМР.
Нагадаємо, 13 червня Україною пронеслася негода. Потужні дощі і град наробили лиха у багатьох містах країни. Найбільше від стихійного лиха постраждав Львів. Там рясні опади дощу затопили вулиці, а сильний вітер поламав десятки дерев.

ІА "Вголос": НОВИНИ