Як центральна влада, так місцеві чиновники у Львові повністю провалили підготовку до другої хвилі коронавірусу.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив голова Львівської міської організації «Європейської солідарності» Петро Адамик.

«Китайці розгортають мобільний госпіталь за 1-2 дні. Ми за останні 7 місяців могли навчитися і зробити ще краще. Наприклад, на площадці біля Центру легеневого здоров'я залити легким пінобетоном і створити умови для додаткових 500 ліжкомісць, розуміючи, що все-таки йде зростання захворюваності.

На жаль, центральна влада спромоглася тільки на те, щоб спекулювати грошима. А місцева влада - тим більше про проблему не думає. Створили так званий штаб боротьби із коронавірусом і повністю усунули від нього депутатів. І почали на свій розсуд розкидатися грошима. Тобто немає системи, немає реальної роботи на користь міста.

Якщо зараз захворюваність - 10 000 на добу. То через два тижні може бути і всі 20 000. Що ми тоді будемо робити? Куди хворих класти? По дитячих садках і школах? Отож...Місто не готове до пандемії. Влада все провалила», - зазначив Петро Адамик.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ