В мережі почав поширюватись шокуючий відеоролик, на якому дівчина демонстративно справляє нужду зразу біля пам'ятника Степану Бандері.

Одразу після цього відео зникло з ресурсу.

За попередніми даними, на відео зображена 24-річна Наталія Д. Вона нібито родом з Києва і є учасницею спільноти, яка вдається до неоднозначних витівок і поширює відповідний контент у Мережі.

Як пише ТСН, в соціальній мережі дівчина жаліється, що їй погрожують користувачі соцмереж і закликають попросити вибачення за скоєне.

«Піонери-наці влаштували на мене інтернет-сафарі. Намагаються купити золото та косметику і вітають з Новим роком та Різдвом Христовим», - написала дівчина.

Як раніше писав Вголос, у Львові стався шокуючий інцидент біля пам'ятника Степана Бандері. Так, в мережі почали поширювати відео, на якому видно, що невідома дівчина демонстративно справляла нужду біля пам'ятника.

Імовірно, що інцидент стався ще восени, проте його почали поширювати лише зараз.

На відео можна побачити, що молода дівчина присіла під пам'ятником і справляє нужду. Після цього вона демонстративно одягає труси, шорти та йде. Під час того всього процесу лунала пісня «Батько наш, Бандера». 

ІА "Вголос": НОВИНИ