Подія відбулась в одному з сіл Львівського району. Працівники патрульної поліції Львівського районного управління виявили скутер «Апрілія». У міжнародних базах він зазначений як викрадений.


Про це повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції Львівщини.

Як зазначають правоохоронці,  власником скутера назвався 29-річний чоловік, який проживає в одному з сіл Стрийського району. Проте він не зміг надати жодних документів, які б свідчили про його право власності на транспортний засіб.

Замість цього власник краденого скутера запропонував поліціянтам хабаря. Він хотів заплатити 100 доларів США та 3 тисячі гривень за умови, якщо правоохоронці не будуть встановлювати походження скутера та залишать його у власності чоловіка.

Як повідомляє Національна поліція Львівщини, на місці події працювала слідчо-оперативна група. За фактом спроби хабарництва  слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ