Батько трьох дітей Ігор Бочковський з с. Волиця Мостиського району Львівської області помер через грип. Рідні померлого звинуватили у смерті чоловіка непрофесійних лікарів.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на дружину померлого Наталію.

Жінка стверджує, що у їхній родині усі захворіли на грип. Коли чоловіку на третій день хвороби вночі стало гірше, вони поїхали у районну лікарню. Дружина померлого стверджує, що медики були не раді візиту та спершу ігнорували хворого, викликавши до непритомного замість реаніматолога, хірурга.

Хірург не виявив ніяких патологій. А тому чоловіка скерували у терапію. Жінка стверджує, що місцева лікарка не розумілась навіть на знімку з рентгену та постійно консультувалась з медсестрою, чи нема у хворого пневмонії. Потім, порившись в Інтренеті, вколола хворому дексалгін і ношпу. Далі - чоловіка перевели у звичайну палату.

Дружина померлого стверджує, що у чоловіка була висока температура, він благав лікарів про допомогу, проте на нього не звертали уваги.

Після цього Наталія вирішила перевести чоловіка у львівську лікарню. Там лікарі виявили у нього двостороннє запалення легень. Медики намагались допомогти, але було пізно.

Жінка розповідає, що молилась, щоб її чоловік залишився живим, проте він помер.

У смерті Ігоря Бочковського його дружина звинувачує медиків Мостиської районної лікарні.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ