У багатоквартирному будинку отруїлися чадним газом двоє мешканців. Зараз вони у стані середнього ступеня важкості. У той же день, трапилась дорожньо – транспортна пригода поблизу с. Яворів. Водій помер на місці.

Про це повідомляє Оповіщення ЦЗ у Telegram.

Згідно з інформацією обидві події зафіксовані 25 вересня.

Отруєння чадним газом трапилось у місті Львові, по вул. Паращука, 3, близько 15:25 год.

Отруїлися чадним газом 2-ві особи, які у стані середнього ступеня важкості госпіталізовані у Львівську обласну клінічну лікарню. Газопостачання до квартири припинено.

Крім цього, близько 18:00 - 22:00 год., на території Сянківського лісництва, поблизу с. Яворів, чоловік 1960 року народження рухався трактором «ZOOMLION» вниз на ґрунтовій лісовій дороги. З невідомих причин водій не справився із керуванням та виїхав праворуч на схил, де двічі перекинувся. Мешканець с. Яворів отримав травми та помер на місці події.

Нагадаємо, у Львові, на вулиці Княгині Ольги, зійшов з рейок трамвай. Трапилося це через незадовільний стан полотна, який давно потребує реконструкцію. 

Також, у ДТП потрапили автобус та три автомобіля. Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора ввечері о 20:10 год. на дорозі у  напрямку Самбора.

ІА "Вголос": НОВИНИ