В ніч на 16 травня російські війська вкотре обстріляли Україну, зокрема в Києві пролунали вибухи.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Він зазначив, що вибухи лунали в Солом'янському районі, а в Шевченківському районі на територію зоопарку, впали уламки ракети.

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив про падіння уламків в Оболонському та Дарницькому районах столиці.

«Дані по потерпілих та руйнувань наразі відсутні. Інформація уточнюється. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!», - заявив Попко.

Згодом, Кличко повідомив, що у Соломʼянському районі, попередньо внаслідок падіння уламків ракети, сталося загоряння кількох авто.

«Ушкоджена будівля площею 200 м кв. Рятувальники працюють на місці», - написав мер столиці.

В КМВА зазначили, що це вже восьма російська атака на столицю з початку травня.

Проте, цього разу ворог здійснив комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням БПЛА, крилатих ракет та, ймовірно, ракет балістичного типу.

За попередньою інформацією, переважна більшість ворожих цілей в повітряному просторі Києва була виявлена і знищена. Дані про кількість та тип ракет незабаром повідомлять Повітряні сили, повідомив Попко.

Внаслідок атаки зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці.

За попередньою інформацією, в Соломʼянському районі троє потерпілих. У Оболонському, де впали уламки, постраждалих немає, зазначив Кличко.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ