ДТП трапилося на кільці Джорджа Вашингтона - Зелена

Вночі на кільці Джорджа Вашингтона - Зелена одразу двоє нетверезі водії потрапили у камери спостережень.  Про це у соцмережах повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Окрім того нетвереза водійка в'їхала у автомобіль, а також у бордюр. Одразу після аварії водійка помінялася місцями із пасажиром, який також був у нетверезому стані.

І водійка, і власник автомобіля, який сів після ДТП за кермо, були з ознаками алкогольного сп'яніння. Вони від перевірки відмовилися. Пригода трапилася вночі, 21 вересня.

На 28-річну мешканку Львівщини склали кілька протоколів: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Також, на неї винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів або відмова їх пред'являти для перевірки) КУпАП.

На другого водія, 32-річного львів'янина, склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів або відмова їх пред'являти для перевірки) КУпАП.

До того ж, як з'ясувалося, цей автомобіль розшукувала виконавча служба. Його евакуювали на арештмайданчик.

 

=AZWZfRZmuXy2tGDXmckXWAvkN3HkICIaqC80HREcyLoyXUg69sJDAkxhjDNTzMtW08QMPi0t3uswf36t7LNM51EIa_VaUNbiaHRBETB6biUKYhp92-Oal4HrBVoRRcVSTuWO7BoRdgByCIEzmLtQSvIH]

 

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ