Внутрішньопідлогові конвектори є прихованою системою опалення, яка включає приємний зовнішній вигляд і особливу функціональність обладнання. Залежно від виконання, конвектори Carrera використовуються для опалення, доохолодження або вентиляції приміщень.

Рекомендується встановлювати подібні конвектори в приміщеннях з панорамними вікнами і великою площею. З їхньою допомогою можна буде уникнути проникнення холодного повітря. Конвектори забезпечать оптимальний мікроклімат у будь-якому приміщенні, створивши атмосферу затишку та комфорту.

Серед усього модельного ряду цих опалювальних пристроїв, легко вибрати конвектори, як з примусовою, так і з природною конвекцією. Є також радіусні, конусні та інші дизайнерські конвектори, які підійдуть для монтажу у важкодоступних місцях. Подібна опалювальна техніка буде корисна проектувальникам та забудовникам при зведенні нових опалювальних систем у сучасних спорудах та будинках. Серед основних технічних характеристик конвекторів виділяють:

  • простість в установці;
  • широкий різновид комплектуючих;
  • довгий термін експлуатації;
  • універсальне підключення;
  • енергоефективність.

Переваги внутрішньопідлогового радіатора Carrera:

  • Безпека використання. Корпус пристрою не нагрівається вище 40 градусів С, завдяки чому немає ризику займання або пошкодження покриття для підлоги, а також предметів, які можуть впасти крізь грати.
  • Вільний простір. Прихована конструкція дає змогу звільнити місце під будь-які потреби.
  • Широкий розмірний ряд. Тепловіддача від 0,6 кВт до 10 кВт для встановлення як у невеликій кімнаті, так і у великому приміщенні, що проходить.
  • Якісні матеріали. Завдяки використанню нержавіючої сталі для корпусу, алюмінію та міді для теплообмінника та ґрат, реальний експлуатаційний період радіатора може перевищувати 15 років. Всі матеріали екологічно чисті, нешкідливі для тварин і дітей, не виділяють шкідливих випарів при нагріванні.
Бренд Carrera пред'являє особливі вимоги до якості своєї продукції, намагаючись постійно вдосконалювати її, робити більш комфортною для споживача. Завдяки якісній роботі дизайнерів та проектувальників виходить створити по-справжньому унікальні моделі конвекторів опалення, які підійдуть для використання в душових кабінах, офісних центрах, приватному житлі та у виробничих приміщеннях.

ІА "Вголос": НОВИНИ