У вівторок, 17 серпня, на території Львівської області ввечері сталася смертельна аварія.

Про це інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації на сторінці в Telegram.

На трасі Київ-Чоп біля села Ясенів, що у Золочівському районі, водій BMW наїхав на пішохода. 52-річний чоловік переходив дорогу біля пішохідного переходу.

На жаль, мешканець с. Ясенів від отриманих травм загинув у лікарні. Його ушпиталили в Бродівську центральну районну лікарню. Медики діагностували відкритий перелом обох ніг. Врятувати життя пішоходу не вдалося.

За кермом автомобіля перебував 40-річний мешканець Хмельницької області. Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди.

У поліції розповіли, що 17 серпня на дорогах Львівщини сталося 89 ДТП. В аваріях травмувалися чотири людини, ще дві особи загинули. Патрульні склали на порушників 85 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху.

Як писав «Вголос», у спортивно-оздоровчому комплексі на Львівщині масово отруїлись підлітки з Кривого Рогу. Станом на ранок середи, 18 серпня, кількість постраждалих зросла до 17. Стан пацієнтів – середньої важкості.

ІА "Вголос": НОВИНИ