36-річний водій, позбавлений водійських прав за нетверезу їзду, вчинив ДТП знову у нетверезому стані.

Вчора ввечері, 3 серпня, на вул. Головатого у Львові п’яний 36-річний львів’янин на автомобілі Opel Astra вчинив потрійну ДТП і перекинувся на дах. Перед тим патрульній зупинили цього водія на іншій вулиці і склали матеріали за нетверезу їзду та керування без прав. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Також у патрульній поліції повідомили, що на нього склали протокол за ч. 3 ст. 130 (повторне керування у стані сп’яніння) КУпАП. Також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (керування особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Оскільки зупинили водія біля його дому, він зачинив автомобіль і пішов.

Вже через півтора години патрульні отримали виклик про ДТП на вул. Головатого. Там водій автомобіля Opel Astra не дотримався бокового інтервалу і здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen та припаркованим автомобілем Skoda. Від удару автомобіль винуватця перекинувся на дах.

Виявилося, що за кермом був той самий водій. Він знову відмовився від перевірки на стан сп'яніння. Отримав аналогічні адмінматеріали, а також протокол за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Раніше ми повідомляли, що 23-річний водій біля Львова розбився насмерть.

ІА "Вголос": НОВИНИ