Галицький районний суд м. Львова обрав запобіжний захід водію приміської маршрутки №138, який на переході у центрі Львова скоїв наїзд на двох монахинь та втік з місця інциденту. Винуватця моторошного ДТП, в результаті якого загинула 47-річна монахиня, триматимуть під вартою 60 діб без права внесення застави.

Відповідне рішення суд ухвалив 22 листопада, передає кореспондентка «Вголосу». 

47-річного винуватця моторошного інциденту Віктора Шебаршинова, в результаті якого загинула 48-річна черниця згромадження Сестер Францисканок Родина Марії, Ольга Дуплеца, взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Підозрюваного затримали згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом ДТП було відкрито кримінальне провадження з ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) ККУ. 

Якщо провину водія доведуть, йому загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років. 

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писав "Вголос" раніше, страшна аварія трапилась на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи 20 листопада о 6-й ранку. Згодом з'ясувалось, що під колесами приміської маршрутки  №138 загинула черниця згромадження Сестер Францисканок Родина Марії сестра Ольга. Винуватець ДТП протягнув її сім кілометрів вулицями міста аж до кінцевої зупинки.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ