Забезпечення Збройних сил харчами на цілком пристойному рівні. А на позиції на передовій, де можуть бути проблеми з продуктами, домашні смаколики не доїдуть.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав військовий Ілля Кротенко.

"Волонтери приготували для ЗСУ 11 тон олів’є». Правильно цей заголовок новин мав би звучати так – «Волонтери викинули в смітник 1,1 млн грн». Автори цього заходу – ідіоти і марнотратники. Скільки ваших малих зборів можна було б закрити за ці кошти рахуйте самі. Але ж комусь треба для картинки в ЗМІ приготувати олів'є. У кращому випадку більшу частину цього салату згодують собакам, в гіршому – воно не доїде до військових у придатному стані і відправиться у смітник. Ми втомилися повторювати, що в ЗСУ немає голоду. Забезпечення харчами на цілком пристойному рівні», – йдеться в повідомленні.

Кротенко також зазначив, що на позиції на передовій, де найгарячіше і можуть бути проблеми з продуктами, олів'є не доїде. Консервація, якісь горішки і сухофрукти, солодощі та інші продукти тривалого зберігання ще є сенс передавати. Та й то треба враховувати ситуацію з мишами.

«А всі ці відра вареників, салати, пироги, лоточки з котлетами та інша домашня кухня у більшості випадків псуються ще по дорозі, навіть не доїхавши до адресатів. В деяких підрозділах, де вже були випадки отруєнь, командири прямо забороняють підлеглим їсти домашню їжу, яку передають волонтери і контролюють щоб все це опинилося на смітнику. Тож якщо раптом у когось з вашого оточення з'являється чергова геніальна ідея приготувати і передати на фронт відро салату, бийте по руках, будь ласка. А кошти, які мали б на це піти, спрямуйте на закриття якогось збору на дрони», – додав він.

ІА "Вголос": НОВИНИ