Громадські активісти з ГО «Розвиток громади» з нагоди Святого Миколая вручили дітям подарунки.

Про це повідомили у ГО «Розвиток громади»

«Традиційно до новорічно-різдвяних свят громадська організація «Розвиток громади» перетворюється на справжню резиденцію Св. Миколая. Наші активісти цьогоріч, за сприяння однойменного благодійного фонду, допомогли Чудотворцю привітати зі святом подарунками близько вісімсот дітлахів із усієї Львівщини, серед яких: діти із малозабезпечених сімей, малеча з інвалідністю, діти-сироти та діти загиблих Героїв України. Для цього, окрім доброго серця, знадобилось більше місяця планувань, підготовки та стільки ж важкої, але приємної щоденної праці. Спершу  наші помічники святого завітали до кожної дитини та допомогли написати листи з бажаними презентами та речами першої необхідності, які ми передали небайдужим людям. А згодом, щодня, ми отримували та усією дружньою командою носили у наш офіс на четвертий поверх десятки і сотні різноманітних подарунків, що у своїх листах замовила дітвора. В результаті кожен кабінет, кожен коридор у нас був заповнений дитячими іграшками, смаколиками, одягом та іншими цінними подарунками.  Втім головне завдання, як завжди, не безмежна кількість дорогих і громіздких презентів, а подарувати малечі тепло, гарний настрій на цілий рік та розуміння того, що свято обов’язково прийде до кожного хто був чемним та старанним!», — йдеться у повідомленні.

П'ятиденний марафон роздачі подарунків розпочався у понеділок 17 грудня. Першими свої презенти від Миколая отримали маленькі вихованці Лаврівського дитячого будинку-інтернату «Рідний дім». На знак вдячності за подарунки діти розповіли Чудотворцю та його помічникам віршики!

Цього ж дня помічники Чудотворця з ГО «Розвиток громади» спільно із Св. Миколаєм із Kavalier Boutique Hotel та отцем Іваном Гаратом завітали до Кутків добра у дитячій лікарні на вул. Орлика.

https://www.youtube.com/watch?v=2bAVJ0GTOyM

У вівторок, 18 грудня, Св. Миколай попрямував у Миколаївський район до дітлахів із Роздільського дитячого будинку-інтернату.

У День Святого Миколая, 19 грудня, Чудотворець мав найбільше роботи. Спершу він із помічниками завітав до вихованців інтернату «Оранта», що у м. Дрогобич. Згодом навідав та передав іменні подарунки малечі з Бориславської санітарної школи-інтернату.

А ще у Будинку воїна у Львові помічники Чудотворця привітали зі святом дітей загиблих Героїв України.

У четвер, 20 грудня, Миколай із помічниками мали також чимало приємної роботи. Подарунки отримали вихованці НРЦ ім. Св. Миколая, що у смт Брюховичі.

Також приємні подарунок до Миколая отримали діти з Лопатинської школи-інтернату.

А в офісі ГО «Розвиток громади» тим часом подарунки від помічників Чудотворця отримала малеча з малозабезпечених сімей Львова.

У п’ятий день, 21 грудня, Св. Миколай мав дві зупинки. Спершу вітав маленьких вихованців Львівського будинку дитини № 1.

А ще Чудотворець попрямував дарувати подарунки, тепло на святковий настрій дітям із Буківського дитячого будинку-інтернату.

Крім цього, до свята Миколая наш представник і помічник Чудотворця Андрій Федуняк допоміг ДНЗ № 179 (вул. Чукаріна, що на Сихові) облаштувати ігрову кімнату групи «Дзвіночок» — власноруч розписав стіни казковими героями з дитячих мультфільмів.

Приємним також став сюрприз від дітлахів зі США. Завдяки Благодійній організації «Благодійний фонд »Український дім", отримали більше 20 окремо спакованих подарунки з Америки. Усі «святкові пакуночки» передали діти з Каліфорнії. Маленькі помічники Миколая з-за океану особисто складали презенти та прикріпили до кожного зворушливий лист із побажаннями.

«Однак, на цьому свято та дива не завершуються, адже помічники Чудотворця — активісти ГО «Розвиток громади» невпинно і надалі турбуватимуться про усіх, хто потребуватиме допомоги, підтримки та поради. Висловлюємо велику і щиру подяку усіх, хто долучався до збору подарунків та організації дитячих свят. Усім нам спільно вдалось створити маленьке диво, що прийшло до потребуючих діток Львівщини і в їхніх серцях залишиться ще надовго! Творимо добро разом!», — повідомили в організації.

ІА "Вголос": НОВИНИ