Про це повідомляє «VIDIA» із посиланням на Facebook -сторінку проекту Support Hospitals in Ukraine.

Почесну грамоту від Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок вручили Віталію Дубілю, Дженні Мартін та Павлові Федоренку – засновникам та координаторам проекту Support Hospitals in Ukraine. 

Наразі в рамках проекту вдалося закупити медичне обладнання на більш ніж 1,5 мільйона доларів не лише у лікарні Дніпра, але й Києва, Запоріжжя і менших міст уздовж східного фронту.

«Від імені команди Support Hospitals in Ukraine хочу розділити цю нагороду з усіма, хто підтримав нашу ініціативу фінансово – зазвичай це невеличкі суми у $25-50 (проте, деякі внести становили більше $1,000). Без вашої допомоги ми б не зібрали необхідні фінансові ресурси для відправки гуманітарної медичної допомоги на сотні тисяч доларів та реалізація нашого бажання допомогти пораненим Героям значно б ускладнилась», – написав у Facebbok менеджер проекту Support Hospitals in Ukraine Віталій Дубіль.

Зазначимо, що команда Support Hospitals in Ukraine продовжує збирати кошти для відправки наступного гуманітарного вантажу.

ІА "Вголос": НОВИНИ