Про це власкору «Вголосу» повідомили в прес-службі Волинської міліції.

Днями до Ковельського міськвідділу міліції звернулися двоє продавців продуктових магазинів, які повідомили, що той самий покупець розрахувався за придбаний товар підробленою грошовою банкнотою.

Правоохоронці вилучили купюри та відправили їх на дослідження. Згідно з висновком експерта, вони не відповідають аналогічним зразкам, що перебувають в офіційному обігу, їх було видрукувано на звичайному принтері.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та провели санкціонований обшук у його помешканні. В оселі молодика міліціонери виявили та вилучили грошові банкноти з ознаками підробки: 13 купюр номіналом 50 грн, 2 купюри номіналом 100 грн. Окрім того, оперативники вилучили принтер, на якому фальшивомонетник друкував купюри.

«26-річного молодика, жителя села Вербки Ковельського району, затримано в порядку статті 208 КПК України, – повідомив начальник Ковельського міськвідділу Іван Тусь. – Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу».

ІА "Вголос": НОВИНИ