Собака, яку напередодні жорстоко побили у Бродах Львівської області, виявилася живою. Зі значними ушкодженнями тварину знайшли небайдужі і передали фахівцям для допомоги. Тим часом мешканцям Львівщини вдалося встановити особу знущальника і розпитати у нього про мотиви злочину.

Про це йдеться у сюжеті місцевого телеканалу «Броди онлайн».

Собаку знайшли ледь живою на смітнику у селі Суходоли.

Судячи з відео з місця події, тварину витрусили з мішка у купу непотребу. Самостійно пересуватися пес уже не міг.

Тим часом журналісти показали переписку одного з небайдужих чоловіків із нелюдом, який знущався зі собаки на відео. З'ясувалося, що він зробив це на замовлення інших людей, які знімали ролик і реготали зі ситуації. За звірство чоловікові «заплатили» пачкою цигарок.

«За те, шо я то зробив, да, вони мені дали пачку сігарєт. Да, тут не буду пи**іти. Ну але я тіпа не робив того ради пачки сігарєт. Просто людей жалко, бо та собака їх кусала. Мені шо, за пачку сігарєт йти, тратити свій час, якусь собаку пи*дити? Я собі пачку сігарєт можу так купити. Я їх послухав просто тіпа як людей», - прокоментував чоловік, який побив собаку.

Від отриманих травм пес ледь не пішов на той світ. Благодійники відправили тварину у Радивилівський ветеринарний центр.

Після огляду медик розповів, що у собаки є рвані рани та гематоми вушних раковин. Кістки цілі, однак є підозра на внутрішні кровотечі. Собаці надали першу допомогу та ввели заспокійливе. Тепер їй потрібна реабілітація.

Зазначається, що правоохоронці вже відкрили кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Броди Львівської області невідомі жорстоко познущалися із собаки. Люди засунули тварину в мішок і били її, знімаючи все на відео. Попередньо зазначалося, нібито пес загинув. На відео було чутно голос молодої дівчини, яка голосно реготала зі знущань над твариною і вимагала бити її ще.

Відео побиття собаки дивіться за посиланням.

Читайте також інші новини про Львів:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ