У світі є десятки тисяч варіантів імен для жінок. Однак не всі замислюються про те, як вони впливають на життя своїх власниць та формують їх характер.

Кожне ім'я – це вібрація особливої енергії. Проте існують й особливі імена, володарі яких мають щасливу вдачу. Пропонуємо ознайомитися з ними та дізнатися, що ж вони символізують.

Олександра

Протягом життя вони проходять через багато перешкод. Тільки завдяки мужності домагаються успіху. Олександри завжди можуть дати відсіч і убезпечити себе та близьких. У них багато знайомих, однак свою душу відкривають рідко. Вони не терплять брехні та зради.

Фронтвумен гурту KAZKA Олександра Зарицька

Варвара

Жінки з цим ім'ям володіють сильною енергетикою. Вони вважають за краще ризикувати, і рідко терплять невдачі. Володарки цього імені лідери в своєму оточенні. Варто відзначити, що Варварам щастить протягом усього життя. Їм вдається контролювати всі життєві ситуації. У їх оточенні переважно такі ж сильні люди.

Вероніка

Ім'я символізує щастя і перемогу. Володарки імені зазвичай із легкістю знаходять вірних і надійних партнерів. Крім того, з ними завжди легко і комфортно. Вероніки вміють передбачати події, завдяки чому ухвалюють правильні рішення. Навіть допускаючи помилки, вони роблять правильні висновки. Володарки імені мудрі, вони наділені гарною інтуїцією. У житті Веронік мало негативних людей і ситуацій.

Акторка серіалу «Школа» Вероніка Лук'яненко

Вікторія

Володарки цього імені завжди домагаються своїх цілей. Вони не опускають руки навіть при важких життєвих обставинах. Відомо, що удача супроводжує їх на кожному кроці. Вікторії – чуйні жінки. Вони не терплять брехні, завжди знаходять гідних партнерів, з якими створюють міцну сім'ю.

Маргарита

Власниці імені наділені сильним характером. Вони вже з дитинства виявляють свої лідерські якості. Завжди досягають поставлених цілей, завдяки впевненості та спокою. Вони майже ніколи не потрапляють у важкі ситуації. Маргарити творчі особистості і генератори ідей. До того ж вони гарні друзі.

Ольга

Ольга відноситься до дуже яскравих і щасливих особистостей, вона має всі передумови для того, щоб жити в багатстві і любові. Сонячна, яскрава і відкрита людина, що володіє незвичайною силою, завзятістю та працьовитістю. Це допомагає їй будувати кар'єру і створювати щасливу і міцну сім'ю з безліччю дітей. В особистих стосунках вони розсудливі і не емоційні, вірні і це дозволяє партнерам почуватися легко і спокійно.

Акторка Ольга Сумська Женский

Олена

Власниці цього імені мають світлу і легку долю, не позначену важкими колотнечами і бідами. Жінки-Олени розумні, привабливі, легко роблять кар'єру, досягаючи значних висот у своїй професії. Вони товариські, відкриті, легко сходяться з людьми. Їх дуже люблять і цінують за чуйність і ніжність.

Юлія

Юлія дуже талановита й може досягти значних успіхів: варто тільки працювати над своїм характером і силою волі. Можна стверджувати стовідсотково – Юлія буде найкращою дружиною. У сім'ї вона підтримує лад і затишок, завжди виявляє гостинність і неймовірно смачно готує.

ІА "Вголос": НОВИНИ