Мер Києва Віталій Кличко заявив, що російські окупанти не залишають спроб атакувати столицю. 

При тому, що армія рф несе великі втрати, ворог все ж намагається пробратися до Києва, заявив мер столиці, пише  «Уніан». 

«Ворог несе втрати, але не залишає спроб знищити нашу державу. Він продовжує атакувати і столицю. Одна людина загинула, двоє постраждалих в результаті попадання уламків ракети в багатоповерхову будівлю в Дарницькому районі. Вибуховою хвилею пошкоджено сусідній будинок. Рятувальники ще працюють на місці», – розповів Кличко.

Він додав, що сили ППО відбивають атаку ворога, але не варто нехтувати сиренами. Якщо ви її чуєте, то негайно пройдіть в укриття.

«Закликаю всіх бути пильними і проявляти єдність у всьому. Допомагати кожен на своєму місці. Роботою, увагою і турботою про людей, які знаходяться поруч, дотриманням правил воєнного часу», – додав Кличко.

 

Раніше «Вголос» писав, глава «Укренерго» Володимир Кудрицький зазначив, що такі плани противника є абсолютно нездійсненними.

За словами голови правління НЕК «Укренерго» Володимира Кудрицького, з'єднання енергомережею Запорізької АЕС з Кримом технічно неможливе.

Також ми повідомляли, американська компанія космічних технологій Maxar опублікувала нові супутникові знімки обстановки в Україні та на її кордонах. Росія не збирається відступати.

ІА "Вголос": НОВИНИ