Ворог продовжує зосереджувати сили у напрямку 5 міст - Ізюму, Волновахи, Маріуполя, Херсона та Миколаєва.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович, інформуючи про ситуацію на ранок 19 березня.

«Протягом доби суттєвих змін в стані, положенні або характері дій противника і наших Збройних сил, сил оборони не відбулося. Ідуть тактичні бої місцевого значення. Основний напрямок зосередження зусиль противника залишається: напрямок Ізюм, Волноваха, Маріуполь, Херсон, Миколаїв», - зазначив Арестович.

Він наголосив, що протягом минулої доби наші війська завдали потужних ударів по противнику і знищили декілька тилових колон в Сумській та Миколаївській областях.

«За попередніми даними знищено командувача 8-ї загальновійськової армії Південного воєнного округа РФ. Ця армія, для вашого відома, якраз відповідала за створення 1-го і 2-го АК або так званих »міліцій ЛНР і ДНР«. І несла основну відповідальність за події на Донбасі протягом попередніх 8 років», - наголосив Арестович.

Радник Офісу Президента додав, що це відбулося в районі аеропорту Чорнобаєвка.

«Вголос» повідомляв, на території Київщини через зруйновану дамбу підтопило село Демидів, яке розташоване у Вишгородському районі.

Також ми писали, велика кількість людей досі знаходиться у завалах драмтеатру в Маріуполі без достатньої кількості води, їжі та медикаментів.

ІА "Вголос": НОВИНИ