Російські військові зранку 12 червня обстріляли Богодухівський район Харківської області. Внаслідок обстрілу пошкодженно будівлі.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

"За даними слідства, близько 4:00 12 червня 2022 року російські окупанти обстріляли з артилерії с. Чорноглазівка Богодухівського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено низку домоволодінь.
Близько 9:00 російські військові відкрили вогонь по с. Зрубанка Богодухівського району, що призвело до пошкодження житлових будинків", – йдеться у повідомленні.

У відомстві також повідомили, що 11 червня  близько 20:00 російські військовослужбовці здійснили артилерійський обстріл смт Золочів Богодухівського району. Внаслідок ворожого обстрілу загинули 51-річна жінка та 48-річний чоловік. Пошкоджено та зруйновано низку житлових будинків місцевих мешканців.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як писав «Вголос», 10 червня п'ятеро мирних жителів загинули внаслідок обстрілу росіянами села Коробочкине у Харківській області.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»

Влада показала наслідки ракетного обстрілу Чорткова. Відео

У Маріуполі окупанти завантажили чергове судно викраденого металопрокату. Відео

Зеленський підписав закон, що дозволяє відправлення тероборони на фронт

ІА "Вголос": НОВИНИ