Президентські вибори в Україні 2019 року пройшли без масових фальсифікацій, заявив директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.

«Ніяких масових фальсифікацій, як у 2004, і революції після них. Ніякого тиску і ніяких каруселей. Майже не було сумнозвісних сіток, дурних мереж, за поодинокими, вчасно виявленим спробами», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Шевченко зазначив, що в ході голосування зустрічалися кримінально карані правопорушення, однак по них будуть винесені підозри і спрямовані обвинувальні акти в суди.

«Жодного виборчого свавілля: вкидання бюлетенів, штурмів дільниць братками-тітушками, ніякого поліцейського спецназу на дільницях, як у 2012 на парламентських», – додав директор з комунікацій МВС.

Як повідомлялося, згідно результатів проекту “Національний екзит-пол 2019” станом на 20.00 Володимир Зеленський у другому турі виборів переміг чинного главу держави Петра Порошенка в усіх регіонах України.

Як відомо, президент США Дональд Трамп подзвонив Володимиру Зеленському та привітав його з перемогою на виборах президента України.

ІА "Вголос": НОВИНИ