Стефко Бандера, онук Степана Бандери, зараз проживає у Канаді. Він відреагував на погрози Рамзана Кадирова – знайти і знищити провідника ОУН-УПА.

Скайпом у прямий ефір проєкту «Говорить Великий Львів» на телеканалі НТА Стефко Бандера вийшов на фоні фото з написом села «Чорнобаївка»

Слідом за українськими військовими, він запропонував главі Чечні приземлитися саме в Чорнобаївці, де українські бійці вдруге спалили десятки гелікоптерів ворога і зроблять це залюбки ще раз.

«Я обрав таке тло, бо читав, що цього палача кремлівського, сором чеченського народу Рамзана Кадирова запрошували саме в Чорнобаївку. Що якщо він хоче зустрітися зі Степаном Бандерою, то хай приземляється саме тут.»

Також, за словами Стефка Бандери, його фонд – це сигнал Україні, що діаспора стежить за тим, що відбувається на батьківщині, і, як може, долучається до інформаційної і військової підтримки.

Довідка: Чорнобаївка – село біля Херсона, в якому є аеропорт. Ворог намагався двічі захопити його, щоб перетворити на ресурсну базу. Однак силами артилерії ЗСУ двічі успішно знищено літальну техніку ворога. Успішні операції були проведені 7 та 15-го березня внаслідок чого знищено десятки гвинтокрилів та велику кількість особового складу окупантів.

ІА "Вголос": НОВИНИ