Керівництво «Ворскли» давало уболівальникам надію, що матч відбудеться в Полтаві, де підопічним Сачка було б набагато легше протистояти англійському гранду. Але матч все ж зіграють на столичному НСК «Олімпійський».

У будь-якому випадку, «Арсенал» прибув до України лише за перемогою. Підопічні Емері зараз перебувають у чудовій формі, а ось полтавці після всієї цієї історії будуть пригніченими і далеко не в найкращому гуморі.

Орієнтовний склад

Турнірної мотивації у гостей немає, адже "каноніри" заздалегідь забезпечили собі вихід із групи, тому стартовий склад «Арсеналу» спрогнозувати важко. Швидше за все, англійський клуб не гратиме основою, свій шанс отримають футболісти, котрі не часто потрапляють в головну команду. Але і дехто з лідерів також зіграє з «Ворсклою».

"Арсенал": Чех, Ліхтштайнер, Холдінг, Дженкінсон, Томпсон, Мхітарян, Ремсі, Эль-Ненні, Гюендузі, Віллок, Нкетіа.

У полтавців на поле вийде бойовий склад, серйозних проблем у «Ворскли» немає (принаймні, про них не повідомлялося). Після матчу з «Маріуполем» було чотири дні на відпочинок, цього має вистачити. Відновився у «біло-зелених» Денис Васін, але після важкої травми він навряд чи допоможе своїй команді. Через ушкодження не зіграють Сандро Кобахідзе і Дмитро Кравченко. Нічого невідомо про стан Чижова, котрого замінили в минулому матчі, якщо він знову травмувався, Даллку зіграє в центрі оборони в парі з Чеснаковим.

"Ворскла": Шуст, Пердута, Чеснаков, Чижов, Артур, Скляр, Шарпар, Кадимян, Кулач, Ребенок, Коломоєць.

ІА "Вголос": НОВИНИ