Перша зустріч між командами залишила двояке враження. З одного боку полтавці, так би мовити, вистояли, а команда з Азербайджану на власному досвіді дізналася, що футбол буває несправделивим. З іншого, гра команди Василя Сачка залишила більше запитань, ніж відповідей.

Ворскляни, які в матчі з грізним «Спортингом» організували тактично грамотну оборону, в поєдинку з «Карабахом» просто паркували автобус. Лишень у полтавців з'являлася нагода для контратаки, весь креатив зводився до виносу на Кулача, котрий, до речі, і забив єдиний гол у матчі. Варто зазначити, що м'яч можна назвати суперечливим, оскільки груба воротарська хиба зіграла свою роль.

У полтавському матчі, крім «омріяної» підтримки вболівальників, пересічному глядачу потрібно бачити, насамперед, футбол. Шанси «Ворскли» вийти з групи краще розцінювати як малоймовірні, тому для того, щоб полтавські трибуни в матчах чемпіонату не пустували, доведеться показувати цікаву та результативну гру, інформує «UA-Футбол».

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Даллку, Чижов, Сапай, Шарпар, Чеснаков, Сергійчук, Кулач, Ребенок, Коломоєць.

«Карабах»: Вагнер, Мєдвєдєв, Гусейнов, Жезнічак, Герр'є, Мічел, Гараєв, Медетов, Озобич, Зубир, Емегара.

Цікаві факти:

  • це друга зустріч між командами за всю історію;
  • у попередньому матчі «Ворскла» гостювала в Азербайджані та здобула мінімальну перемогу над «Карабахом»;
  • загалом українські клуби п'ять разів грали з представниками азербайджанського чемпіонату та здобули чотири перемоги. Єдиної поразки зазнав «Дніпро» проти все того ж «Карабаху» в сезоні 2014/2015.

ІА "Вголос": НОВИНИ