Сьогодні, 8 вересня, легендарні українські гурти «Океан Ельзи» та «Один в каное» презентували свою першу спільну роботу кліп та пісню «Місто весни».

Прем’єру композиції ще вранці у себе на фейсбуці анонсував Святослав Вакарчук. Врешті вона відбулася о 20:00 на каналі OE YouTube відбулася прем’єра пісні. А  вже завтра, 9 вересня, «Місто весни» має звучати на всіх цифрових платформах та всеукраїнських радіо.

Про це повідомляє НТА.

Шанувальники у коментарях вітають гурти з несподіваною та водночас довгоочікуваною прем’єрою. Зокрема востаннє “Океан Ельзи” презентував свою роботу у грудні 2020 році. Це був сингл “Тримай”, який має увійти у десятий, ювілейний, альбом гурту.

Також для багатьох став сюрпризом саме поєднання “Океану Ельзи” з  інді-гуртом “Один у каное”, який у червні цього року випустив свій другий однойменний альбом на 12 пісень. У нього увійшли синґли «Ікони» та «У мене немає дому».

Нагадаємо, що вокаліст та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук анонсував у Львові концерт з нагоди 360-річчя Львівського національного університету імені Івана Франка. Безкоштовний концерт відбудеться перед головний корпусом університету 18 вересня. Присвячений він батькові Святослава Вакарчука – Іванові Вакарчуку та колишньому ректору університету Франка.

Окрім того, нещодавно Святослав Вакарчук вразив новиною про те, що вперше став батьком.

Також зазначимо, що до Дня Незалежності із гучною прем’єрою виступив і Михайло Хома, він же DZIDZIO, який переспівав пісню «Стоїть гора висока».

ІА "Вголос": НОВИНИ