В одному з прифронтових населених пунктів Луганщини воїни 14-ї бригади облаштували капличку на честь Пресвятої Богородиці.

Про це повідомляє власкор «Вголосу».

Каплицю та фігуру Божої Матері в прифронтовому містечку встановили й оздобили бійці. Ідейним натхненником і реалізатором справи став Михайло Федорович («Батя»). Долучилися до справи також волонтери, місцева цивільно-військова адміністрація.

Капличку освятили у неділю, 7 жовтня. Капелани бригади о. Ігор та о. Михайло провели урочисте богослужіння й освятили каплицю, окропили освяченою водою та миропомазали всіх присутніх.

«Це святиня — для всіх місцевих жителів, яким за роки війни довелося чимало пережити! На згадку про нас, тих, хто їх захищав, у пам'ять про всіх, хто віддав життя за Україну, й як оберіг — нехай Мати Божа оберігає їх і всі прийдешні покоління українців, які житимуть на цій землі», — зауважив «Батя».

Капелани вручили Михайлу Федоровичу іменну ікону Архістратига Михаїла. Крім цього, подяки від громадської організації «Військові капелани Волині» вручили всім, хто долучився до спорудження й оздоблення каплички Пресвятої Богородиці.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ