Про це повідомляє патрульна поліція Львова.

Уночі, близько 2-ї години, в одному з дворів на вулиці Юрія Липи, патрульні помітили автомобіль ВАЗ 2103 з розбитим склом. На задньому сидінні, вони побачили рухи та силует невідомого чоловіка.
Інспектори затримали громадянина. Він не мав при собі документів та не зміг пояснити причини перебування в автомобілі . Йому 27 років. Також біля транспортного засобу знаходились деталі з моторного відсіку та спинка заднього сидіння.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу.
Проте, поки патрульні чекали на прибуття колег, вони й помітили чоловіка, який підозріло себе поводив та йшов з наплічником чорного кольору.
Інспектори зупинили невідомого, який теж не мав з собою документів. При поверхневій перевірці, в нього знайшли викрутку, кусачки, інструменти, ліхтарик, а в наплічнику були номерні знаки від транспортного засобу. Вони швидко з’ясували місце проживання власника транспортного засобу та знайшли його автомобіль з відсутніми номерними знаками і запискою з номером телефону.
Патрульні з’ясували, що обоє чоловіків судимі раніше. Чоловік з номерними знаками судимий за квартирні крадіжки, а підозрюваний в крадіжці з автомобіля за грабіж.
Обох чоловіків доставили до Шевченківського відділу поліції. Справу передали слідчим.

ІА "Вголос": НОВИНИ