У четвер, 6 лютого, відбудеться офіційне вручення кардіологічного медичного обладнання для Львівської обласної дитячої лікарні «Охмадит». Зокрема, для потреб пацієнтів медичного закладу передадуть Вимірювач артеріального тиску ВАТ-41-2.

Час: 11 година.

Місце: Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» (вулиця Лисенка, 31).

Учасники: 

Ольга Якимів - обласний представник ВБФ «Серце до серця» у Львівській області; Олександра Бурда - головний лікар Львівської обласної дитячої лікарні «Охмадит»; Ольга Куриляк - лікар-кардіолог Львівської обласної дитячої лікарні «Охмадит»; Андріана Мальська - лікар-педіатр Львівської обласної дитячої лікарні «Охмадит»; Софія Курман - начальник відділу молодіжної політики облдержадміністрації.

АКРЕДИТАЦІЯ для представників ЗМІ за телефоном: 0976306633, Ольга Якимів.

Довідково: За результатами 14-ї акції ВБФ «Серце до серця» - «Дитяче серденько, живи!», яка відбувалась на території всієї України, з метою закупівлі кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень, волонтери зібрали понад 5 млн грн, з яких понад 35 тисяч гривень зібрали у Львівській області. На зібрані кошти і було придбано Вимірювач артеріального тиску ВАТ-41-2.

Детальніша інформація - за посиланням.

ІА "Вголос": НОВИНИ