Зараз, коли зросла загроза всі українці мобілізувались, в тому числі й влада. Втім, все те, що сьогодні робиться в Україна, потрібно було напрацьовувати протягом всіх років війни. Адже невідомо, які плани були у ворога.

Про це розповіла волонтерка та журналістка Ксенія Клим в етері “Народне Толк-Шоу” на телеканалі NTA.

За словами волонтерки, був якийсь час відлиги по забезпеченню війська й нібито вже нічого не бракувало. Однак вони все одно їздили на Схід, щоб показати моральну підтримку й те, що народ та армія єдині. Втім в крайній поїздці волонтерів, оптимізм та настрої українських військових її застерегли. Адже багато чого вже бракує.

«Зараз це час, коли всі українці повинні бути в одному човні, як влада, так народ. Однак ми трохи запізнились. Треба було всі 8 років було бути в одному човні, а не битись не знати за що, яко ми маємо ворога у себе вдома. А ще краще, якби це було всі 30 років. Зараз ми займаємось тим самим, що й 2014 році. Далі обдзвонюємо всіх знайомих і незнайомих та списуємось про ті потреби, які стоять перед нашими захисниками», - говорить волонтерка.

Вона зазначила, що завтра президент оголосив про день єдності та закликав всіх вивісити прапори. Одна, на її думку, ці прапори мали висіти протягом всіх восьми років війни. Всі вісім років українці мали пам’ятати, що війна триває. Втім, попри це волонтерка закликала українців триматись купи та єднатись аж до перемоги.

 Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", важка хвороба забрала життя львівського ветерана російсько-української війни Олега Савченка

ІА "Вголос": НОВИНИ