Триває двадцять четверта доба героїчного протистояння Українського народу повномасштабній збройній агресії РФ.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, оперативна обстановка суттєвих змін не зазнала.

Захисники України надійно утримують рубежі оборони, зосередивши головні зусилля довкола стратегічно важливих міст - Києва, Чернігова, Харкова, Маріуполя, Миколаєва, та змушують ворога відмовитися від продовження наступу.

Ворожа розвідка дійшла до висновку, що через сильний спротив українців, встановити проросійську владу на тимчасово підконтрольних окупантам територіях є неможливим.

Ворог не припиняє завдавати ракетно-бомбові удари по об’єктах військової та цивільної інфраструктури.

Генштаб нагадує, що російські війська продовжують зазнавати значних втрат. У тимчасово окупованому Криму окремі підрозділи морської піхоти втратили до 90 відсотків особового складу, резервів для відновлення втрат немає.

У деяких підрозділах рф, понад 20 осіб написали рапорти про відмову брати участь у війні проти України.

Зазначається, що в Луганську обласну лікарню щодня прибувають рефрижератори з вантажем «200». Це тіла солдат 2-го армійського корпусу, який має значні втрати. Біля райвиконкомів вишикувались черги родичів загиблих за довідками по смерть

Генеральний Штаб ЗСУ закликає зберігати спокій і віру в Збройні Сили України!

Нагадаємо, з початку прямого повномасштабного вторгнення рф в Україну, ЗСУ зуміли знищити понад 10 вищих російських командирів, серед яких не менш як шість генералів.

ІА "Вголос": НОВИНИ