Журналістка Яніна Соколова у властивій їй жорсткій манері розкритикувала колишнього депутата Харківської міської ради Андрія Лесика за антиукраїнський виступ в ефірі популярного пропагандистського шоу в ефірі росТБ.

Критику зрадника Соколова озвучила в ефірі свого шоу «Вечір з Яніною Соколовою».

Так, депутат в ефірі путінських ЗМІ заявив, що його в Україні відправили на 76 днів у СІЗО начебто через допис у соцмережі, якого насправді не існує.

У відповідь Соколова зазначила, що «є категорія людей, які одягають протигаз, вставляють шланг в дупку і пестять себе», ховаючись у шафах. Але є й такі, за словами журналістки, що «надягають на голову »русскій мір«, вставляють в дупу мандат »Опозиційної платформи« і їдуть др*чити у студію »60 хвилин«.

Соколова зазначила, що Андрій Лесик був депутатом Харківської міськради з 2010 по 2015 рік й закликав до зміни кордонів України.

17 травня 2016 року депутати Харківської міськради позбавили його мандату, а 15 грудня 2017  на Луганщині його затримала СБУ й поліція.

У березні 2018 Лесику повідомили про підозру через опір правоохоронцям і завдання їм тілесних ушкоджень.

Відтак Соколова припустила, що якби Лесик поводився у РФ так, як він поводився в Україні, йому »світили б« »дев'ять місяців вагітності від співкамерників".

 

ІА "Вголос": НОВИНИ