Епіляція лазером - найкращий спосіб усунення зайвого волосся на тілі та обличчі. Вона допомагає забути про небажану волосистість, яка виглядає неохайно. Не припиняються суперечки, пов'язані з її шкодою і небезпекою для здоров'я.

Всю правду про лазерну епіляцію нам розповіли лікарі ультрасучасної мережі Epilaser.com.ua

Особливості

 Процедура полягає у впливі на волосяні цибулини, вузьконаправленим променем світлових хвиль. Внаслідок чого, вони нагріваються до 70 ℃ і руйнуються. Волоски випадають через 10-25 днів і не можуть більше рости. Завдяки миттєвій дії тепла на корені, навколишні тканини не травмуються, а охолоджуюча насадка робить лазерну епіляцію абсолютно безболісною.

 За один раз усувається до 30% волосків, що знаходяться в активній фазі росту Анаген (інші знаходяться в стадії спокою Катаген і регресії Телоген). В залежності від індивідуальних особливостей організму, необхідно пройти курс з 8-12 відвідувань салону. Далі рекомендується повторювати 1-2 рази на рік для підтримки ефекту.

Переваги

 Сучасна лазерна епіляція не тільки безпечна та безболісна, а також має ряд інших переваг:

  • Ефективність. Випадіння до 30% волосся вже через 15 днів після першого візиту в салон. А опісля проходження курсу про бритви взагалі більшість забуває.
  • Економія часу. За 1 годину можна зробити «все тіло» (пахви, бікіні, руки, голені). Це стане прекрасним рішенням для ділових людей, які не мають вільного часу на постійне гоління і депіляцію.
  • Універсальність. Сучасні гібридні апарати усувають волоски в незалежності від товщини, кольору і структури. Дозволено проводити навіть влітку.

 При дотриманні всіх правил і рекомендацій кваліфікованого косметолога досягається тривалий ефект і усунення до 98% волосистості.

Обмеження

 Правда, лазерна епіляція, як і всі косметологічні послуги, має протипоказання:

  • COVID-19;
  • інфекційні захворювання;
  • активна стадія герпесу;
  • епілепсія;
  • проблеми з серцем;
  • цукровий діабет;
  • онкологія;
  • вагітність і лактація.

 Перш ніж проводити епіляцію, зони оглядається на предмет наявності темних родимок і тату, якщо вони є, їх обходять.

Рекомендації

 До і між сеансами забороняється депіляція за допомогою воску, шугарингу, епілятора, пінцета (крім бритви та депіляційним крему). Також, щоб уникнути додаткового навантаження на епідерміс, не можна засмагати на сонці та в солярії 5 днів до і після процедури, а виходячи на вулицю, використовувати сонцезахисні креми c високим SPF захистом. Правда, після лазерної епіляції може виникнути почервоніння, але це нормальна реакція шкіри, яке пройде протягом 24 годин. Краще митися в теплій або холодній воді, а ось в гарячій розпарюватися не можна. При появі сухості шкіри скористайтеся зволожуючими засобами.

 Наважуючись на епіляцію, ніколи не піддавайтеся на рекламу про низькі ціни. Щоб убезпечити себе, краще знайдіть спеціалізований центр з хорошою репутацією або запитайте поради у своїх друзів.

ІА "Вголос": НОВИНИ