Львівський апеляційний суд позбавив батьківських прав жінку, яка покинула своїх трьох синів, а сама виїхала до росії.

Про це повідомляє пресслужба Львівського апеляційного суду.

Так, подружжя розлучилося ще у 2013 році. І жінка виїхала до росії, залишивши трьох неповнолітніх хлопців  з батьком на Львівщині.

То ж чоловік звернувся до суду з позовом, у якому просив позбавити колишню дружину  батьківських прав відносно 3-х синів. Адже вона не надає коштів на утримання дітей, не цікавиться їхнім станом здоров`я, не навідує, не бере участь в їх вихованні, не піклується про їхній фізичний та духовний розвиток, не спілкується з ними.

Колегія суддів судової палати з розгляду цивільних справ Львівського апеляційного суду постановила апеляційну скаргу задовольнити частково : позбавити відповідачку (матір) батьківських прав відносно двох 15-річних хлопчиків-близнят.

В задоволенні позовних вимог про позбавлення батьківських прав відносно старшого сина – відмовити, оскільки останньому зараз вже виповнилось 18 років.

Читайте також у «Вголосі»: Будинок вчених у Львові, де блогери в День пам'яті Голодомору влаштували цинічне святкування, яке обізвали «голодною тусою», приватизовано незаконно. 

ІА "Вголос": НОВИНИ