Лідер Радикальної партії Олег Ляшко у кулуарах ПАРЄ у Страсбурзі  феєрично зганьбив російську пропагандистку, ведучу телеканалу «Росія» Ольгу Скабєєву.

Відповідне відео розмови Ляшко виклав на своїй сторінці у Facebook.

На питання пропагандистки лідер «радикалів» відреагував також запитанням: «Звідки взялися росіяни в українських тюрмах, затримані на Донбасі? Якщо на Донбасі немає російських військ?», - запитав Ляшко. Та додав: «Ви не дивитесь свій канал? Ви порушуєте правила?...»

«По-російськи, будь ласка», - обурилась Скабєєва. Та зазначила: «Я просто хотіла уточнити: відповідно до останніх статистичних даних, у вас яка підтримка?»

«Достатня для того, щоб відразить агресію. Достатньо для того, аби перемагати», - відповів Ляшко.

Пропагандистка уточнила, що має на увазі статистичні дані рейтингів у межах президентської кампанії. «Ми зараз не в межах якоїсь клоунади чи провокації. Я вас просто питаю», - додала вона.

«Тобто, ви визнаєте, що весь час ви займались клоунадою та провокаціями?», - запитав лідер «радикалів». Та додав: «Яке вам діло?»

На що Скабєєва відповіла: «Ми слідкуємо за передвиборною кампанією. Ви ж братній народ».

«Ми за вашою кампанією не слідкуємо. Єдине, що нас тішить, що ваші рейтинги йдуть вниз, вниз, вниз», - акцентував Ляшко.

На ще одне зауваження пропагандистки він ствердно «відрізав»: «Послухайте:  те, що відбувається в Україні, – це внутрішні справи України, а не ваші» І додав: «Зараз мені серце підказуєте, що треба піти. Бо ви накурилися, а я не люблю, коли курять».

 

Як писав «Вголос», 24 січня під час сесії ПАРЄ у Страсбурзі російська пропагандистка та телеведуча Ольга Скабєєва намагалася спровокувати конфлікт з українськими депутатами та заважала працювати журналістам.

ІА "Вголос": НОВИНИ