Одразу після прибуття на Батьківщину нацгвардієць Віталій Марків поїхав на зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

Зазначається, що зустріч відбулася в Офісі глави держави у дуже теплій атмосфері.

Президент поцікавився самопочуттям Віталія Марківа та подробицями перебування у в’язниці.

''Ви молодець. Я вас вітаю, дуже приємно зустрітися. Я вважаю, що це дійсно спільна перемога, і перш за все – перемога України на міжнародному рівні. Круто, що у нас такі бійці. Все, що було в наших силах, ми робили'', – сказав Зеленський.

''Щиро дякую, пане президенте. Ваша підтримка була для мене головним знаком – не тільки як для громадянина України, але й військовослужбовця, що головнокомандувач є, він турбується і своїх не залишає. Для мене це було надзвичайно важливо та приємно'', – зазначив Марків.

Нацгвардієць розповів, що дуже задоволений рішенням апеляційного суду міста Мілана. Він додав, що в ув’язненні багато писав і читав, а особливо вивчав історію України.

''Кожен малюнок, кожен лист, який мені надіслали, я зберіг і привіз із собою. Це рішення – перемога всієї команди, а насамперед – правди та справедливості'', – наголосив Марків.

Президент також оцінив силу духу нацгвардійця.

''У вас високі моральні якості, і я радий, що у нас на службі є такі військовослужбовці. Ви – приклад для багатьох'', – підсумував Зеленський.

Раніше Вголос писав:

ІА "Вголос": НОВИНИ