Унаслідок вибуху верхні поверхи будинку у Фастові частково обвалилися донизу, йдеться в ТСН.12.00.

За попередніми даними поліції, під час вибуху постраждав мешканець квартири на п'ятому поверсі. Його вибуховою хвилею викинуло на третій поверх.

Також вони повідомили, що відселення потребують приблизно 60...70 людей. Наразі їх відвозять до лікарні, щоб відігріти. Розселяти планують по готелях.

Поруч із місцем вибуху розгорнули штаб, де координують дії всіх служб. До зруйнованого будинку близько нікого не підпускають. Мешканці будинку спостерігають за діями рятувальників, котрі вже дісталися горішніх поверхів, які зруйнувались від пожежі, і розчищають територію.

Своєю чергою, жителі Фастова розповідають, що вибух був настільки потужним, що стіни будинку ходили ходуном, повідомляє «Сегодня».

За словами місцевої мешканки, продавці продовольчого ринку неподалік від місця події ховалися під прилавком від переляку.

«Як гримнуло, а у неї ларьок недалеко, вона курятиною торгує, то впала аж під прилавок. А Тетяна, кума каже, що не чула, може хвиля не туди пішла», — розповіла жінка.

Також місцеві жителі розповідають, що в цьому будинку невідомі АТОшники орендували квартиру. Тому вони підозрюють, що вибух такої сили не був пов'язаний із газом.

Як писав «Вголос», у багатоповерхівці на вул. Семена Палія у Фастові сьогодні, 14 грудня, вибухнув газ.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ