У селі Морозівка ​​на Рівненської області «люди» з'язали і скалічили вівчарку, яка жила на пилорамі, і кинули її помирати.

Про це поінформувала зоозахисниця Юлія Петренко у Facebook.

«Абсолютно контактна собака, слідуючи інстинктам, забігла в курник. Її звідти виманили, на що вона без всякої боязні пішла. Садисти зв'язали нещасну тварину. Били і знущалися довгий час. Викололи очі, розтрощили голову і залишили помирати. А через кілька годин ще живу собаку, перекинули через паркан людям, які і викликали ветеринарів. Приспати собаку було ні чим, вона помирала в агонії від найстрашнішої болі», - написала вона.

Заяву зоозахисників про злочин внесено до ЄРДР, повідомили в поліції. Правоохоронці вилучили останки собаки, їх відправлять на експертизу до Харкова.

 

Один з місцевих жителів заявив співробітникам поліції, що собака жила на пилорамі, задушила 6 курей - 4 його і 2 його сусіда.

Тепер йому готують підозру за ст. 299 ККУ (жорстоке поводження з тваринами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту строком до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у с. Черляни Городоцького району Львівської області місцевий житель розстріляв собаку.

ІА "Вголос": НОВИНИ