Виконавчий комітет Львівської міської ради, який вже не є легітимним, продовжує видавати дозволи на зведення багатоповерхових забудов у Львові.

Про це у прямому ефірі «Народного толк-шоу» заявив юрист, депутат Львівської міської ради від «Європейської солідарності» Володимир Марусяк.

«У Львові в останні роки склався справжній інфраструктурний хаос. І, зрозуміло, частиною його є транспортний колапс, про який ми з вами зараз говоримо. Але що ж ми бачимо в цій ситуації? Міський виконком, незважаючи на всі проблеми, продовжує видавати містобудівні умови та обмеження. І це при тому, що є вже новий склад Львівської міської ради, який за законом має сформувати новий склад виконавчого комітету», - зазначив обранець.

Крім того, Марусяк наголосив, що старий склад виконавчого комітету, сформований більшістю міського голови Садового в минулій каденції, намагається приховати сумнівні рішення, прикриваючись вирішенням начебто «термінових» для міста питань.

«Ми (депутати нового скликання ЛМР, - ред.), звісно, »за« те, щоб вирішувати нагальні проблеми і потреби Львова. Але ми не вважаємо, що такою нагальною потребою є видача дозволів на чергові багатоповерхові забудови в місті. Є багато інших питань, які потрібно вже і зараз вирішувати», - додав Марусяк.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ