У сезоні осінь-зима 2020-2021 багато речей втрачають свою актуальність.

Про це пише trserial.net.ua.

Шкіряна куртка

В цьому році мають шалену популярність шкіряні речі, але це не відноситься до вузьких і облягаючих фасонів курток. Приталені шкірянки ніяк не вписуються в образ сучасної модниці, на відміну від класичних і практичних моделей косух, курток сорочкового крою з грубуватої, щільної шкіри або шкірозамінника.

Пальто

Жіночні пальто з широкими комірами і довжиною вище коліна покинули модний олімп. Також не в тренді об’ємні хутряні коміри і декор з хутра. У цьому сезоні в пошані лаконічність і простота, прямі моделі пальто з вовни або драпу асоціюються з хорошим смаком.

Светр

Настають холоди, а це значить, що пора відкласти на дальню полицю гардеробу футболки, напівпрозорі блузки, кроп-топи, і приготувати теплі в’язані речі. Там же, на полиці, залиште облягаючі светри і джемпери. Пришиті мереживні вставки, косички і візерунки виглядають старомодно.

Лідирують у списку модних трендів об’ємні і часом безформні жіночі светри в стилі оверсайз. Такий фасон створює враження одягу з чужого плеча, однаково стильно виглядає на струнких і повних жінках.

Кардиган

Тонкі кардигани по фігурі давно канули в минуле. Сьогодні в тренді об’ємні, м’які речі вільного крою. Формат оверсайз вдало краде недоліки жіночого силуету, а щільна в’язка і натуральна пряжа відмінно зігрівають прохолодним осіннім вечором і морозною зимою.

Допускається приспущена лінія плеча, зверніть увагу на моделі з подовженим рукавом і повною відсутністю яскравого і нав’язливого декору.

Штани

Антитрендом стали завужені до низу костюмні брюки на низькій посадці. Модель візуально укорочує ваш зріст, а якщо є якісь недоліки фігури, то такий фасон обов’язково їх підкреслить. Набагато вигідніше в сезоні виглядає висока посадка і вільний крій.

Спідниця

У минуле відійшла спідниця-олівець “в обліпку” з дешевого шкірозамінника, колись такі сексуальні складочки в районі стегон, морально застаріли. Сьогодні вписуються в більшість актуальних тенденцій спідниці А-силуету, з запАхом, плісировані спідниці.

Джинси

Джинси із заниженою талією і складним декором у вигляді яскравої аплікації, етно-вишивки – не актуальні в цьому і в наступному році. На зміну застарілої моделі прийшла мішкуватість в образі.

На піку популярності джинси з високою посадкою, штани з підворотом, “мом” джинси. Якщо правильно підібрати розмір, фасон вільного крою ефектно підкреслить жіночність і крихкість дівочої фігури.

ІА "Вголос": НОВИНИ