У Дніпрі маршрутчик викинув посеред ночі дитину з салону. Мережа «вибухнула».

Про це у Facebook написала мати дівчинки Анна Марго, пише «Оглядач».  

Дівчинці 13 років. Жінка розповіла: водій маршрутки обурився через посвідчення.

«Я в шоці! Сьогодні мою дочку 13-ти років водій викинув з маршрутки, бо його не влаштувала копія посвідчення про інвалідність дитинства! Все це сталося в маршрутці 58», – написала жінка.

Також уточнила: маршрутчик вимагав оригінал документа.

Пасажири в салоні заступилися за дитину, але маршрутчик просто викинув дівчинку з маршрутки:

«Всі присутні в маршрутці намагалися заступитися за доньку, але водій проявив максимальну нелюдськість і висадив її на незнайомій їй вулиці в повній темряві! Донька злякалася і вся в сльозах зателефонувала мені. Пізніше виявилося, що це був останній автобус, при цьому водій знав це! І викинув дівчинку одну пізно ввечері!» – розповіла Анна Магро.

Жінка додала, що водій поводився неадекватно:

«З водієм говорили, поводиться неадекватно! Назвати прізвище відмовився. Хочеться дати цій історії розголосу, щоб таких виродків знімали з маршруту! Коли дивлюсь на таких, у мене постає питання не те, що про професіоналізм, а спочатку - про людяність! Її просто немає», – підкреслила мама дівчинки.

У соцмережі люди обурилися історією і висловили свою думку:

«Урод!!! Треба було його завезти куди подалі і викинути з машини ... Козел», «Бидло», «Тварина відморожена!», «Можна було і поступитися дитині», «Бик жадібний!», «Це жах! Бідна дівчинка », – пишуть користувачі.

Як писав «Вголос», у Бучацькому районі Тернопільської області посеред поля знайшли труп чоловіка, котрого водій маршрутки вночі вигнав з автобуса.

ІА "Вголос": НОВИНИ